De fineste råvarer Hos Odense Marcipan producerer vi altid med friske mandler. Derfor køber vi mandler i både Californien, Australien, Spanien og Marokko, som høster på forskellige tidspunkter. Vi gør os ligeledes umage med at købe forskellige mandel-sorter, som giver forskellige smagsoplevelser i slutprodukterne og i vores bagemasser har vi en unik sammensætning af mandler og abrikoskerner. Vores råvarer består således altid af 1. klasses søde mandler, bittermandler og abrikoskerner. Hos Odense Marcipan er vi anerkendt for vores høje kvalitet og evne til at indkøbe de allerbedste mandler. Den fineste smag Smagen og marcipankvaliteten afhænger af råvarernes kvalitet, forholdet mellem mandler, bittermandler, abrikoskerner og sukker samt af marcipanens struktur. Derfor spiller den faglige viden hos vores ansatte også en afgørende rolle for kvaliteten. Vi smager og mærker bl.a. om produkterne har den rigtige smag af bitterhed eller sødme, og om de har den rette konsistens. Derfor er Odense Marcipan en af verdens førende producenter af marcipan. Fordele: • Den originale kransekagesmag • Tåler at komme ind og ud af frost • En stabil masse, skabt til at bygge med • Trygt og sikkert Brug fx Kranse XX til: • Overflødighedshorn • Kransekagetoppe • Nytårsure • Petit fours • Kransekagestænger I ODENSE Kranse XX – 1000 g - 102026 BAGEMARCIPAN KONSISTENS: FINTREVET GROFTREVET MANDELSMAG: LET BITTER MEGET BITTER Smagen af kransekage i Danmark For os er råvaren en passion. Det kan du både mærke og smage, når du arbejder med ODENSE Kranse XX. Sammensætningen af søde, californiske mandler og abrikoskerner er helt unik. Udover at vi udvælger de allerbedste råvarer, så foregår valsningen af masserne på de originale granitvalser. Den for smagen afgørende og vigtige afbitring af abrikoskernerne foregår den dag i dag efter vores helt egen metode. ODENSE Kranse XX er meget nem at arbejde med. Du får altid et flot resultat med den helt originale kransekagesmag og en lækker konsistens. Vælg trygt ODENSE Kranse XX, hvad enten du skal samle en kransekagetop, lave et overflødighedshorn eller bare skal lave et unikt velsmagende stykke kransekage. Fordele: • Bagestabil • Perfekt opbagningsevne • Ensartet bittersmag Brug fx Bitter 00 til: • Remonce, borgmestermasser og makronmasse • Omslagsmarcipan til fx Gåsebryst og Othellokager • Mazarinmasse • Kan blandes med ODENSE Kranse XX for en mere bitter smag i et stykke kransekage ODENSE Bitter 00 – 1000 g - 101975 BAGEMARCIPAN KONSISTENS: MANDELSMAG: FINTREVET LET BITTER GROFTREVET MEGET BITTER Fyrtårnet indenfor bittermasser ODENSE Bitter 00 er fyrtårnet indenfor bittermasser, med en unik sammensætning af abrikoskerner, sukker og æggehvide. Bittermassen har en ensartet bittersmag, der stammer fra de bitre abrikoskerner. Der anvendes aldrig aroma eller essens. Når massen valses, opnås en konsistens og et produkt, som er både smidigt og let at røre op. Massen er bagestabil og har en perfekt opbagningsevne, som sikrer et lækkert resultat. Odense Marcipan A/S – Toldbodgade 9-19 – 5000 Odense C – +45 63 11 72 00 – www.odense-foodservice.dk
Download PDF fil